|
|
|
|
|
ΜΗΛΑ
Τα μήλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα φρούτα στη Ελλάδα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και πολλά αντιοξειδωτικά. Έχουν λίγες θερμίδες και οι μελέτες έχουν δείξει ότι έχουν πολλά οφέλη στην υγεία. |
|
|
|
|
|
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΑΧΛΑΔΙΑ
Τα αχλάδια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και βιταμίνες, ενώ έχουν λίγες θερμίδες, χαμηλή οξύτητα και πολύ χαμηλή αλλεργιογόνο δράση. |
|
|
|
|
|
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΚΑΣΤΑΝΑ
Τα κάστανα είναι χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε βιταμίνη C. Αποτελούν πολύτιμη πηγή τροφής για τον άνθρωπο. Μπορούν να καταναλωθούν ωμά, ψημένα, αλεσμένα σε αλεύρι, ή ανακατεμένα σε γλυκά. |
|
|
|
|
|
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΚΕΡΑΣΙΑ
Τα κεράσια δεν είναι μόνο θρεπτικά αλλά ανήκουν στα φρούτα που προστατεύουν συνολικά την υγεία. Ένα φλιτζάνι ή περίπου 21 κεράσια δίνουν λιγότερες από 100 θερμίδες, ενώ καλύπτουν το 15% των καθημερινών σας αναγκών σε βιταμίνη C. |
|
|
|
|
|
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΚΥΔΩΝΙΑ
Το κυδώνι είναι ένα αρχαίο φρούτο που προέρχεται από διάφορα μέρη της Ασίας και της Μεσογείου. Περιέχουν φυτικές ίνες και πολλές βιταμίνες και μέταλλα, καθιστώντας τα μια θρεπτική προσθήκη σχεδόν σε οποιαδήποτε διατροφή. |
|
|
|
|
|
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ |
|
|
|
|
|
|