ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
My fruit | Συσκευασία & Εμπόριο Φρούτων Αγιά Λάρισας & Κεντρική Λαχαναγορά Αθήνα


Η εταιρεία μας “My fruit” η οποία βρίσκεται στην Αγιά Λάρισας, βασίζεται στη μέγιστη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει από την επιλογή και αγορά μέχρι την παραλαβή αυτών από τους πελάτες.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό προετοιμάζει τις παραγγελίες με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να πετύχουμε τη φρεσκάδα των προϊόντων μέχρι την στιγμή της τελικής παραλαβής. 

Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που χρειάζεστε θα τα παραλάβετε στην ώρα σας και θα είναι η υψηλή ποιότητα που σας έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.
 
 

 


 

 
     
  ΜΗΛΑ

Τα μήλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα φρούτα στη Ελλάδα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και πολλά αντιοξειδωτικά. Έχουν λίγες θερμίδες και οι μελέτες έχουν δείξει ότι έχουν πολλά οφέλη στην υγεία.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
  ΑΧΛΑΔΙΑ

Τα αχλάδια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και βιταμίνες, ενώ έχουν λίγες θερμίδες, χαμηλή οξύτητα και πολύ χαμηλή αλλεργιογόνο δράση.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
  ΚΑΣΤΑΝΑ

Τα κάστανα είναι χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε βιταμίνη C. Αποτελούν πολύτιμη πηγή τροφής για τον άνθρωπο. Μπορούν να καταναλωθούν ωμά, ψημένα, αλεσμένα σε αλεύρι, ή ανακατεμένα σε γλυκά. 
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
     
  ΚΕΡΑΣΙΑ

Τα κεράσια δεν είναι μόνο θρεπτικά αλλά ανήκουν στα φρούτα που προστατεύουν συνολικά την υγεία. Ένα φλιτζάνι ή περίπου 21 κεράσια δίνουν λιγότερες από 100 θερμίδες, ενώ καλύπτουν το 15% των καθημερινών σας αναγκών σε βιταμίνη C.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
     
  ΚΥΔΩΝΙΑ

Το κυδώνι είναι ένα αρχαίο φρούτο που προέρχεται από διάφορα μέρη της Ασίας και της Μεσογείου. Περιέχουν φυτικές ίνες και πολλές βιταμίνες και μέταλλα, καθιστώντας τα μια θρεπτική προσθήκη σχεδόν σε οποιαδήποτε διατροφή.
 
     
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ  
     
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και επενδύουμε σε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας, τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές μας. Εργαζόμαστε με συνέπεια κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε πως τα καλύτερα προϊόντα από τους προμηθευτές μας θα φτάσουν φρέσκα.